| Мисис_желаниЕ | Дата: Понеділок, 11.07.2011, 19:41 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Коли Ісав зрозумів, від чого він відмовився, то зненавидів брата і навіть хотів його убити. Побоючись, що Ісав й дійсно це зробить, Яков пішов з дому та відправився подорожувати світом. І ось одного разу, в одній зі своїх мандрівок, він ліг передпочити та й заснув. І раптом побачив надзвичайний сон. Начебто піднімається він вверх східцями, що упираються у небо. А на самій верхівці цих східців стоїть Бог та й каже йому, Якову: - Ось я, Господь, Бог Авраама та Ісака, дарую тобі Землю, на якій ти зараз спиш. Даю я її тобі, твоїм дітям та твоїм онукам. Володійте нею... І знай, Яков: Я тобою і завжди буду з тобою. І я збережу тебе всюди, де б ти не знаходився! І ти завжди будеш щасливий. Лише ніколи не забувай про Мене.. . Прокинувся Яков та радісно викликнув: - Господи! Дякую! Дякую Тебе за все! І пообіцяв Яков ніколи в житті не забувати про Бога. А на честь цієї події побудував на тому місці пам'ятник. Двадцять років Иаков жив в іншій країні - Месопотамії. А коли повернувся додому, перше, що зробив - помирився з братом.
|
| |
|
|